• Λ. Βουλιαγμένης 271, 17343 Αγ. Δημήτριος - Λιοσίων 201 - 203, 10445 Αθήνα
  • Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:30
  • Τηλ.:2109704045 - 2108320976

BEST DEALER/ AFTER SALES 2023 SYM/ DAYTONA – HARITOS MOTO

BEST DEALER/ AFTER SALES 2023 SYM/ DAYTONA – HARITOS MOTO
Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/07/2023
Δύο σημαντικές διακρίσεις για την SYM/DAYTONA – Haritos Moto που βραβεύτηκε ως BEST DEALER & BEST AFTER SALES. Ο κ. Χαρίτος αναδείχτηκε, από 40.000 συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, ως η καλύτερη (λόγω ψήφων) κάθετη μονάδα της SYM/DAYTONA.
Ο θεσμός του Best Moto, της μεγαλύτερης ψηφοφορίας αναγνωστών που γίνεται με συνέπεια από το 1998 κάθε χρόνο δίνει φωνή στους αναγνώστες του μέσου ώστε να αναδείξουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς. Με την προαιρετική απάντηση του ερωτηματολογίου στην «έρευνα ικανοποίησης» αναδεικνύουν πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις εταιρίες του χώρου. Ανάμεσα σε 120.000 ψήφους για την καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς συμμετείχαν 40.000 αναγνώστες/πελάτες στην «έρευνα ικανοποίησης» Ψηφίζοντας τις εξουσιοδοτημένες μονάδες, τόσο για τις πωλήσεις όσο και για το service. Η Haritos Moto, ψηφίστηκε με 594 ψήφους, πρώτη, ανάμεσα από όλες τις εμπορίες των Sym/ Daytona που συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Μια πολύ σημαντική επιτυχία για την επιχείρηση, αλλά και για τον ίδιο.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Ακολουθούν κάποιες σύντομες δηλώσεις του κυρίου Χαρίτου κατά την διάρκεια της βράβευσης:
1) Μία πολύ σημαντική βράβευση, σας ψήφησαν οι αναγνώστες μας, δηλαδή οι πελάτες σας. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;
Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε σε αυτή την θέση καθώς και μεγάλη μας τιμή η ψήφιση των αναγνωστών, γιατί είναι μια άμεση επιβεβαίωση και αναγνώριση των κόπων της εταιρείας και του καθενός μας ξεχωριστά, στην προσπάθεια μας να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μια τέτοια βράβευση μας δείχνει ότι οι προσπάθειες μας έλαβαν τόπο.
2) Ποια ήταν η στρατηγική σας, σαν επιχείρηση, για να έχετε τόσους ικανοποιημένους πελάτες;
Η στρατηγική η οποία η εταιρεία μας ακολούθησε ήταν πάντα μία και θεωρούμε πως είναι απλή αλλά και συνάμα δύσκολη. Προσπαθούσαμε, προσπαθούμε και θα εξακολουθούμε να προσπαθούμε σαν εταιρεία να είμαστε ένα με τον πελάτη, δείχνοντας του πως βρισκόμαστε πάντα δίπλα του, σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ώστε να αποχωρεί από τον χώρο μας με ικανοποίηση, χαρά και την αίσθηση ότι ήρθε σε ένα περιβάλλον που του συμπεριφέρθηκαν τόσο στον ίδιο όσο και στην περιουσία του ακριβώς όπως τους αρμόζει.
3) Ποια είναι τα επόμενα βήματα που θεωρείτε πως πρέπει να κάνετε;
Η εταιρεία μας έχει πλάνο στο άμεσο μέλλον θέτοντας υψηλούς στόχους για την επέκτασή της, να στελεχώσει τις βάσεις της, με νέους υπαλλήλους που έχουν όραμα ώστε σε συνεργασία με
το έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει ήδη την εταιρία να βελτιώσουμε την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας στο έπακρο.
Λίγα Λόγια για την επιχείρηση
Η Haritos Moto είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των αναβατών και στόχος της είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1989 από τον μηχανικό και οδηγό αγώνων Σπύρο Χαρίτο και σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο δυναμικό της και οι δυο γιοι του που έχουν κληρονομήσει το μεράκι και την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα από τον πατέρα τους, ενώ έχουν εξειδικευτεί ώστε να προσφέρουν τα μέγιστα στο κομμάτι του service. Η Haritos Moto διαθέτει πλέον τρία καταστήματα και ασχολείται με το εμπόριο καινούργιων μοτοσυκλετών των εταιρειών SYM, DAYTONA, ZONDES και QJ MOTOR, ενώ αναλαμβάνει την επισκευή ή τη συντήρησή τους προσφέροντας πιστοποιημένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της.
Τρόποι Επικοινωνίας:
haritosmoto.gr
Τηλ.: 2109704045 - 2108320976
Λ. Βουλιαγμένης 271,
17343 Αγ. Δημήτριος
Λιοσίων 201 - 203,
10445 Αθήνα

Επιστροφές

Πάντα με την πλευρά του πελάτη

Τρόποι πληρωμής

Σύμφωνα με τις δυνατότητές σας

Online Υποστήριξη

Διαθέσιμοι καθημερινά

Εγγύηση ποιότητας

Σε γνήσια και μεταχειρισμένα