• Λ. Βουλιαγμένης 271, 17343 Αγ. Δημήτριος - Λιοσίων 201 - 203, 10445 Αθήνα
  • Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 19:30
  • Τηλ.:2109704045 - 2108320976

VIRTUS 250

  • Κωδικός:

Virtus 250
“Διψάει” για περιπέτεια!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΧΡΩΜΑ

Ποσότητα:

VIRTUS 250

Virtus 250
“Διψάει” για περιπέτεια!
Εντυπωσιακή Εμφάνιση – LED Φώτα
Ο δυναμικός σχεδιασμός του Virtus αντανακλά πλήρως τη φιλοσοφία κατασκευής του, με επιθετικές γραμμές που συμπληρώνονται από του LED προβολείς, οι οποίοι ακολουθούν την πολυεπίπεδη αρχιτεκτονική της μπροστινής όψης του scooter, ενώ παράλληλα προσφέρουν μια φυσική δέσμη.
Ευανάγνωστη LCD 5” Οθόνη
Η LCD οθόνη 5” προβάλλει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (συμπεριλαμβανομένης της πίεσης των ελαστικών) με ευανάγνωστες και μεγάλες ενδείξεις.
Αλουμινένιο Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής
Το αλουμινένιο τιμόνι του Virtus 250 είναι ξεχωριστό όπως ακριβώς στις μοτοσυκλέτες, μεταβλητής διατομής, που εδράζεται σε καβαλέτα, το οποίο προσφέρει έναν εξαιρετικό μοχλό που συμβάλλει τα μέγιστα στο να διατηρηθεί ο έλεγχος σε χωματόδρομους και κακής ποιότητας άσφαλτο
Άνετη και Αντιολισθητική Σέλα
Η ενιαία σέλα προσφέρει χώρους και άνεση τόσο στον αναβάτη, όσο και στον συνεπιβάτη που τον τοποθετεί σε λίγο ψηλότερη θέση. Διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και δύο διαφορετικές υφές. Ο συνεπιβάτης έχει στη διάθεσή του και δύο χειρολαβές για ακόμη καλύτερη στήριξη.
Ρυθμιζόμενη Ζελατίνα
Η ζελατίνα του Virtus 250 ρυθμίζεται πανεύκολα σε τρεις θέσεις, χωρίς την χρήση εργαλείων, προσφέροντας επαρκέστατη κάλυψη στον αναβάτη.
Φρένα J.Juan και ABS
Το πακέτο των φρένων περιλαμβάνει την ακτινική δαγκάνα δύο εμβόλων της J.Juan μπροστά μαζί με ένα δίσκο τύπου “μαργαρίτα” 240mm και φυσικά ABS για απόλυτη ασφάλεια κατά την πέδηση. Πίσω, διαθέτει ένα δίσκο 220mm με δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων.
Δύο αμορτισέρ με Ξεχωριστό Δοχείο Εκτόνωσης
Η πίσω ανάρτηση αποτελείται από δύο ξεχωριστά αμορτισέρ με δοχείο εκτόνωσης που καλύπτουν τις απαιτήσεις για κίνηση σε δρόμους με ανωμαλίες, όπως και στο χωμάτινο τερέν, προσφέροντας παράλληλα και την απαραίτητη οδηγική άνεση.
Πρακτική Παροχή Ρεύματος 12V/10Αh
Ακριβώς δίπλα από τα όργανα, υπάρχει η παροχή ρεύματος 12V/10Ah που συμπληρώνει το πακέτο των πρακτικών λύσεων που προσφέρει το Virtus 250.
Θερμαινόμενα Γκριπ
Το Virtus 250 διαθέτει θερμαινόμενα γκριπ τριών σταδίων, προσφέροντας άνεση ακόμη και σε συνθήκες οδήγησης με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Έξυπνο Σύστημα Keyless
Ο κεντρικός διακόπτης είναι τεχνολογίας Keyless, με ηλεκτρικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα για την τάπα του ρεζερβουάρ και τη σέλα.
Ντουλαπάκι με Θύρα USB
Στην αριστερή πλευρά της ποδιάς υπάρχει ένα μικρό ντουλαπάκι όπου ο αναβάτης μπορεί να αποθηκεύσει μικροαντικείμενα, έγγραφα ή το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο μπορεί και να φορτίσει μέσω της θύρας USB που διαθέτει.
Ρυθμιζόμενες Μανέτες
To Virtus 250 είναι από τα ελάχιστα scooters της κατηγορίας που διαθέτει ρυθμιζόμενες μανέτες (5 θέσεων)
Αποθηκευτικός Χώρος Κάτω από τη Σέλα
Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος, ενώ μένει και χώρος για μικροαντικείμενα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

NOVA 125 EFI EURO-5
VERSUS 125
VERSUS 125
€1.995,00
GK 350
GK 350
€4.785,00
EVO MOTO MISTA 150
EVO MOTO MISTA 125

Επιστροφές

Πάντα με την πλευρά του πελάτη

Τρόποι πληρωμής

Σύμφωνα με τις δυνατότητές σας

Online Υποστήριξη

Διαθέσιμοι καθημερινά

Εγγύηση ποιότητας

Σε γνήσια και μεταχειρισμένα